THEARTOFHOUSE

THEARTOFHOUSE

Σταθερό: +30 2108542754
Κινητό: +30 6975707309

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Η τοποθέτηση πλακιδίων – μαρμάρων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια, αυλές κλπ) είναι μια διαδικασία ικανή να αλλάξει εντελώς την γενική εικόνα ενός χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την  πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία, μας κάνει την πρώτη σας επιλογή.

Αναλαμβάνουμε επισκευές,τοποθέτηση μαρμάρων,πλακιδίων,ανακαινίσεις,γυάλισμα μαρμάρων και εργασίες συντήρησης για όλους τους χώρους του σπιτιού σας Κουζίνα-μπάνιο-σαλόνι η τον χώρο της εργασίας σας και εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα για την οικία σας  ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μαρμάρων-πλακιδίων-πέτρας για τον εσωτερικό η εξωτερικό χώρο  σας και διαθέτουμε ολη την εμπειρία που χρειάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε όλα τα μέσα που απαιτεί η σύγχρονη εποχή καθώς η τέχνη του μαρμάρου εχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια. Ειμαστε εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε. Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

topothetisi-plakidiwn

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για τα περισσότερα σπίτια, ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων για τον χώρο σου, μπορεί να σου κοστίσει αρκετά σε χρόνο και χρήματα, εάν δεν έχεις καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνίτη. Τα πλακάκια αποτελούν από τις πιο συχνές επιλογές καθώς μπορούν να συνδυάσουν τη χρηστικότητα με την υψηλή αισθητική. Η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι τόσο μεγάλη, που είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις το κατάλληλο είδος που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. Υπάρχουν πολλά είδη για πλακάκια τοίχου και δαπέδου, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα πατώματα του σπιτιού.

Το μπάνιο αποτελεί ένα από τα ζωτικότερα τμήματα εγκαταστάσεων της κατοικίας και συγχρόνως είναι ιδιαίτερα δαπανηρό τόσο στην κατασκευή, όσο και στη χρήση του. Η σύγχρονη αντίληψη στο σχεδιασμό του προτείνει χώρους άνετους, ευέλικτους, που προσαρμόζονται στις ανάγκες και στην αισθητική του χρήστη, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζεται με το περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο πνεύμα της εποχής. Καινοτόμα υλικά επένδυσης σε τοίχους και δάπεδα, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και νερού κατά τη χρήση του, νέες φόρμες και χρώματα στην επίπλωση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που το συνθέτουν.

Αρκετές φορές κατα την ανακατασκευή του μπάνιου η την δημιουργία νέου τίθεται το δίλλημα στον καταναλωτή τι να επιλέξει ανάμεσα σε κτιστό πάγκο η έπιπλο μπάνιου. Oι περισσότεροι έχουν ανάγκη δημιουργίας αποθηκευτικών χώρων κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί και στις δύο περιπτώσεις. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει με βάση την χωροθέτηση των αντικειμένων στον χώρο και φυσικά με το μέγεθος του μπάνιου.

Οι ψηφίδες είναι μικρά κομματάκια κεραμικού πλακιδίου, πέτρας ή γυαλιού, κολλημένα σε δίχτυ και μπορούν να τοποθετηθούν σε χτιστούς πάγκους, ανάμεσα στα ντουλάπια της κουζίνας, σε πισίνες, να επενδύσουν κυκλικές επιφάνειες και ως διακοσμητικά λιστέλο ανάμεσα από τα πλακάκια του μπάνιου. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή λύση για τους τοίχους τού μπάνιου ή της κουζίνας σας. Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε γυάλινες, κεραμικές και πέτρινες ψηφίδες σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια.

Η πατητή τσιμεντοκονία εφαρμόζεται σε οικίες κι επαγγελματικούς χώρους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια και κουζίνες, σε χτιστές μπανιέρες κλπ. Είναι ένα υλικό, με υψηλές αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση και διατίθεται σε πολλά χρώματα.Οι εφαρμογές είναι πολλαπλές και θεωρητικά άπειρες ανάλογα την αισθητική του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή, του τεχνίτη και κυρίως του τελικού πελάτη. Είναι ιδανικό για την κάλυψη δαπέδου με ενδοδαπέδια θέρμανση, για την διακόσμηση της πρόσοψης του τζακιού, για τη διαμόρφωση τραπεζιών κι επίπλων παρέχοντας πάντα ένα μοναδικό αποτέλεσμα.Παρόλο που η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα παραδοσιακό, διαχρονικό ελληνικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους αλλά και να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά (ξύλο, γυαλί, μέταλλο) που αποδίδει αποτελέσματα διαφορετικού ύφους (παραδοσιακό, νησιώτικο, ανατολίτικο, μοντέρνο).

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια κατεργασία όπου επιτυγχάνεται απολύτως φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου και ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.Με την κρυσταλλοποίηση στην επιφάνεια του μαρμάρινου δαπέδου δημιουργείτε γυάλισμα διάρκειας και το δάπεδο γίνεται ανθεκτικότερο στην καθημερινή φθορά. Η επιφάνεια δεν επηρεάζεται από τις καθημερινές φθορές και αποκτώντας υψηλές αντοχές, το γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων δημιουργείται μια κατοπτρική επιφάνεια που δίνει την αίσθηση του καθρέπτη. Στην εταιρία μας, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.