THEARTOFHOUSE

THEARTOFHOUSE

Σταθερό: +30 2108542754
Κινητό: +30 6975707309

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΡΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρία THEARTOFHOUSE.GR διαθέτει εξειδικευμένους ξυλουργούς άριστα εκπαιδευμένους και με μεγάλη εμπειρία έτοιμους να αναλάβουν οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο άμεσα, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές. Στόχος μας είναι να δώσουμε άμεση και οικονομική λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το theartofhouse.gr δημιουργήθηκε με σκοπό καλύψει οποιαδήποτε τεχνική ανάγκη σας. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ THEARTOFHOUSE

Καλέστε μας τώρα και ένας επαγγελματίας ξυλουργός θα έρθει στο χώρο σας έχοντας μαζί του επαγγελματικά εργαλεία για να δώσει άμεση λύση σε οποιοδήποτε ξυλουργικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Αναλαμβάνουμε γυψοσανίδες, εντοιχισμό κουζίνας και οτιδήποτε σχετίζεται με ξυλουργικές εργασίες. Είτε πρόκειται για επισκευή ή κατασκευή ντουλάπας, είτε για κατασκευή πόρτας ή παραθύρου ο ξυλουργός μας θα κάνει το αδύνατο δυνατό για να μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

H εταιρία αναζητάει διαρκώς ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο που αποτελεί την καρδιά του σπιτιού σας, την κουζίνα. Ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας ντουλάπια κουζίνας, τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέρνα σχέδια και χρώματά τους, διακοσμώντας τον χώρο της κουζίνας σας με όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου design.

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς.

Σχεδιάζουμε κουζίνες με κριτήριο των άνθρωπο και τις ανάγκες του. Ο χώρος της κουζίνας είναι χώρος συνάντησης για την οικογένεια παράλληλα όμως και χώρος εργασίας για αυτόν που παρασκευάζει τα γεύματα. Έτσι πρέπει να λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας ακούσουν με προσοχή και θα παρουσιάσουν μια πρόταση ειδικά για τις δικές σας ανάγκες. Με βασικό μας στόχο τη σωστή καθοδήγηση σας για τη δημιουργία ενός χώρου κουζίνας που θα καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι πελάτες μας αναζητούν κάτι ιδιαίτερο σε αισθητική, καινοτομία και αρκετές φορές σε πρακτικό επίπεδο για να το προσαρμόσουν στο χώρο του σπιτιού τους. Η ικανότητά μας στο κομμάτι των ειδικών κατασκευών, όπως έπιπλα μπάνιου, στήλες, βιβλιοθήκες συνθέσεις σαλονιού, γραφεία και πολλά άλλα, μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια όμορφη κατασκευή από ξύλο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη και μετά τις δικές μας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινης πόρτας σύμφωνα με τις ανάγκες και τα γούστα σας καθώς και να επιλύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα  με την ξύλινη πόρτα .  Επίσης αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος και οι έτοιμες βιβλιοθήκες δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας τότε μπορούμε να κατασκευάσουμε την δική σας βιβλιοθήκη στο σχέδιο και διαστάσεις που επιθυμείτε.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει τη τοποθέτηση πλαστικών δαπέδων τύπου PVC .  Η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι τόσο μεγάλη, που είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις το κατάλληλο είδος που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. Η εταιρία μας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή και στην εγκατάσταση .

Τα μασίφ τοποθετούνται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια είτε κολλητά είτε καρφωτά. Η πιο συνηθισμένη διάταξη στην τοποθέτηση είναι αυτή της λωρίδας αλλά με τα κατάλληλα πατώματα μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε σχέδιο. Για ένα δάπεδο καρφωτό θα πρέπει να προμηθευτούμε και τα καδρόνια με τα οποία θα γίνει ο σκελετός που θα πατήσει το πάτωμα. Το ελάχιστο ύψος που θα χρειαστεί αυτός ο τρόπος τοποθέτησης είναι έξι πόντους.

Το μασίφ δάπεδο μπορεί να τοποθετηθεί και κολλητό πάνω από πλακάκι, μάρμαρο, μωσαϊκό, τσιμεντοκονία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχουμε ένα μονωτικό το οποίο χρησιμοποιείται για να μονώσει το υπάρχον δάπεδο από εισχώρηση υγρασίας και για να γίνει καλύτερη εφαρμογή της κόλλας. Έπειτα θα χρειαστούμε την αντίστοιχη κόλλα η οποία θα πρέπει να είναι τύπου ελαστική.

Το τελικό φινίρισμα τους μπορεί να γίνει με βερνίκι, λάδι ή κερί ή να είναι φινιρισμένα εργοστασιακά.
• Υλικό φυσικό και φιλικό στον άνθρωπο.
• Εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.
• Υψηλή αισθητική και διαχρονική αξία.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενδοδαπέδια θέρμανση όταν έχει πάχος έως 14mm.
• Μεγάλη διάρκεια ζωής, αντοχή στις καταπονήσεις και δυνατότητα συντήρησης ώστε να είναι πάντα σαν καινούργιο.
• Ζεστό στην αφή.

Τα πατώματα – δάπεδα deck εξωτερικού χώρου τα χρησιμοποιούμε για επενδύσεις εξωτερικών χώρων γιατί είναι πολύ ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, ως δάπεδο στο μπαλκόνι, στη βεράντα, στον κήπο, γύρω από την πισίνα ή εξωτερικούς χώρους μαγαζιών κλπ. ακόμα και στην παραλία ως διάδρομος. Ένας άλλος τρόπος χρήσης είναι ως διαχωριστικό σε ενιαίους χώρους όπως μπαλκόνια, βεράντες, φράκτες για περίφραξη. Τα πλεονεκτήματα ενός deck φτιαγμένου ειδικά για έναν χώρο είναι ότι εξαφανίζει τις άνισες επιφάνειες, βελτιώνει τον προσανατολισμό στον κήπο και καλύπτει περιοχές που δεν θέλουμε να φαίνονται.

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί μας είναι κοντά σας άμεσα με σκοπό να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία.