THEARTOFHOUSE

THEARTOFHOUSE

Σταθερό: +30 2108542754
Κινητό: +30 6975707309

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ & ΣΙΔΕΡΑ

Επιλέξτε την εταιρεία μας

Με πολλές λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες εισόδου ασφαλείας η εταιρεία μας theartofhouse.gr θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή.

 • Εγγυόμαστε ποιότητα κατασκευής, τέλεια εφαρμογή, άριστη αισθητική, αντοχή, ασφάλεια και λειτουργικότητα.
 • Με αληθινό ενδιαφέρον για τη δουλειά μας αναλαμβάνουμε την κάθε κατασκευή μικρή και μεγάλη με συνέπεια και υπευθυνότητα. Έτσι μπορούμε να δίνουμε τις επιλογές σε διαφορετικούς τύπους κατασκευών με απόλυτη λειτουργικότητα και αισθητική.
 • Η συνεχή μας ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νέα συστήματα στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών.
 •  Η πείρα που αποκτήσαμε με την πολύχρονη ενασχόληση στο χώρο αυτό αλλά κυρίως η φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Αυτοί είναι οι λόγοι που θα μείνετε ικανοποιημένοι απο τη συνεργασία μας και θα μας συστήσετε στους φίλους σας.
 • Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και τεχνικές εταιρείες που επιθυμούν παντός είδους κατασκευές απο αλουμίνιο και σίδερο.

Κατασκευές που ξεχωρίζουν για τον σύγχρονο σχεδιασμό, την άριστη εφαρμογή και την ανεξάντλητη ποικιλία σχεδίων.

Οι συνδυασμοί των πολυάριθμων αποχρώσεων προσφέρουν ένα ποιοτικό και καλαίσθητο προϊόν, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Γκαραζόπορτες και Αυλόπορτες χειροκίνητες ή ηλεκτρικές και με δυνατότητα βοηθητικής πόρτας, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, με δέκτη, τηλεχειριστήριο και μοτέρ – μανιβέλλα, ρολό, σπαστές γκαραζόπορτες οροφής, συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες.

 • Σήμερα, τα συστήματα αλουμινίου κυριαρχούν στα κουφώματα καθώς κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και συνδυάζουν κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται πλήρως με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.
 • Το αλουμίνιο δεν αντιδρά σοβαρά στις αλλαγές κλίματος και θερμοκρασίας σε αντίθεση με το ξύλο στο οποίο προκαλούνται διαβρώσεις και το PVC που γίνεται πιο εύθραυστο στις χαμηλές θερμοκρασίες και πιο εύκαμπτο στις υψηλές.
 • Επίσης, είναι πιο ανθεκτικό στις παραμορφώσεις και δεν απαιτεί ενίσχυση όπως τα πλαστικά κουφώματα. Τα λεπτότερα και κομψότερα πλαίσια αλουμινίου δίνουν μεγαλύτερες επιφάνειες γυαλιού χωρίς να μειώνεται η αντοχή και η ακαμψία τους καθώς κατασκευάζονται με τη χρήση διελασμένων προφίλ.
 • Με στόχο την ανθεκτικότητα και τη μακροχρόνια λειτουργικότητα, ο σχεδιασμός μας αξιοποιεί πολυάριθμες καινοτομίες όπως παρελκόμενα που επιτρέπουν στα φυλλαράκια να κινούνται ομαλά και ειδικά ενισχυμένα προφίλ στα σημεία όπου το ρολό υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπόνηση, εξασφαλίζοντας έτσι ανθεκτικότητα και αθόρυβη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του.
 • Η ARTOFHOUSE.GR προσφέρει εξαιρετικά συστήματα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με minimal γραμμές, τα οποία είναι ιδανικά για επιχειρήσεις και γραφεία ή αίθουσες συσκέψεων και δεξιώσεων. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν αποτελεσματικό διαχωρισμό εσωτερικών χώρων και ηχομόνωση, προσδίδοντας παράλληλα υψηλή αισθητική.
 • Τα συστήματα διαχωρισμού μας διατίθενται σε διάφορες τυπολογίες και προσφέρουν πολλαπλές κατασκευαστικές επιλογές μέσω εφαρμογής συμβατικών ή structural πάνελ.
 • Οι σήτες είναι απαραίτητες σε όλους τους χώρους και μπορούν να τοποθετηθούν και σε ήδη υπάρχοντα κουφώματα. Είναι σχεδόν αόρατες, επιτρέπουν την είσοδο αέρα και φωτός στο εσωτερικό του σπιτιού, επιλογή από μεγάλη γκάμα προιόντων για να καλύψουν κάθε ανάγκη, κατασκευάζονται και τοποθετούνται άμεσα και το κόστος τους είναι χαμηλό.
 • Στα συρόμενα κουφώματα (επάλληλα ή χωνευτά), μπορούν να τοποθετηθούν φύλλα σήτας σε οδηγούς που ήδη υπάρχουν (σε αναμονή) ή με προσθήκη νέου οδηγού. Εναλλακτικά στα συρόμενα και κατά κανόνα στα ανοιγόμενα μπορούν να τοποθετηθούν σήτες ανεξάρτητες των κουφωμάτων. Οι επιλογές που έχουμε είναι κάθετης ή οριζόντιας κίνησης.
 • Η εταιρίας μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία πάνω στα αλουμίνια & σίδερα. Τοποθέτηση ή επισκευή σε
  πέργολες, σκέπαστρα, γκαραζόπορτες, κάγκελα τύπου INOX, σιδερένια κάγκελα.
 • Ήμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί Αναλαμβάνουμε κάθε εργασίας σας άμεσα και αποτελεσματικά.
 • Επικοινωνήστε άμεσα & γρήγορα με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας.