THEARTOFHOUSE

THEARTOFHOUSE

Σταθερό: +30 2108542754
Κινητό: +30 6975707309

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

THE INITIAL PLANNING

Η εταιρία μας THEARTOFHOUSE.GR  αναλαμβάνει κάθε είδους Ελαιοχρωματισμούς και Ανακαινίσεις σε Διαμερίσματα, Πολυκατοικίες, Μονοκατοικίες, Μεζονέτες, Ξενοδοχεία, Επαγγελματικά Κτίρια και Καταστήματα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και επιτυγχάνουμε αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο με εγγύηση και στις καλύτερες τιμές.

 

 

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο των ανακαινίσεων και του ελαιοχρωματισμού, μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, τόσο σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας, όσο και με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να ανακαινίσουν το διαμέρισμα σας άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα τόσο ως προς την ποιότητα των υλικών όσο και προς την λειτουργικότητα των χώρων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.  Η εταιρία THEARTOFHOUSE  και οι συνεργάτες του, σας εγγυώνται ότι είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε τεχνοτροπία και να προτείνουν τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς, αφού εκπαιδεύονται διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών κι ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις της αγοράς. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ο χώρος εργασιών διατηρείται απόλυτα καθαρός και, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, σε συνεργασία με τεχνικούς άλλων ειδικοτήτων, η εταιρία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην κατασκευή ή στην ανακαίνιση του χώρου σας.

 

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει παντός φύσεως ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα σπιτιών και κτιρίων σε όλη την Αθήνα, με συνέπεια, καθαριότητα και σεβασμό στις αρχές της τέχνης. Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά, εξωτερικά με σκαλωσιές, φρεσκαρίσματα και παντός φύσεως βαψίματα. Ελαιοχρωματισμοί σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικά καθώς και βιοτεχνικά κτίρια.

Αναλαμβάνουμε εργασίες στοκαρίσματος και σπατουλαρίσματος για να διορθώσουμε οποιαδήποτε σκασίματα χρώματος, υγρασίες, μούχλες, και φθορές.
Κάθε χώρος, είτε πρόκειται για επαγγελματική έδρα είτε για οικία χρειάζεται τα μερεμέτια του και ορισμένες μικροεπισκευές με την πάροδο του χρόνου.
Οι φθορές είναι αναγκαίο κακό επομένως κάθε χώρος χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνουν ενδεικτικά τα παρακάτω:

 • Σπατουλάρισμα σε καινούργια σπίτια μετά από σοβάτισμα για τέλειο αποτέλεσμα
 • Σπατουλάρισμα σε σπίτια μετά από ανακαίνιση
 • Σπατουλάρισμα σε παλιά σπίτια
 • Σπατουλάρισμα πάνω σε βαμένο τοίχο
 • Σπατουλάρισμα σε καινούργια κτίρια με εμφανεί μπετά
 • Σοβατίσματα
 • Επισκευές ρωγμών – σκασίματα – κακοτεχνίες
 • Βαψίματα
 • Γενική περιποίηση
 • Καλλωπισμός εντός και εκτός του χώρου σας κλπ.
 • Σπατουλάρισμα γυψοσανίδων
 • Τρίψιμο με ηλεκτρικό μηχάνημα σε σοβά
 • Μόνωση σε τοίχο με υγρασία
 • Εργασίες πάνω σε σαγρέ χωριάτικο σοβά

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που ξεφεύγουν από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο ελαιοχρωματισμού. Είναι σύνθετες μέθοδοι διακόσμησης τοίχων, που εφαρμόζουμε με σχέδιο και μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές, οι τεχνοτροπίες βαψίματος, διαφέρουν τόσο ως προς το βαθμό δυσκολίας όσο και ως προς το αποτέλεσμα που έχουν σκοπό να αποδώσουν.

Άλλες φορές την αίσθηση και την υφή υλικών (ξύλου, μετάλλου) άλλες την εντύπωση παλαίωσης και ωρίμανσης του χώρου και άλλες την ψευδαίσθηση του βάθους και του ανάγλυφου σε επίπεδες επιφάνειες. Μια τεχνοτροπία βαψίματος τοίχων μπορεί να κάνει τις τελικές επιφάνειες να είναι εντελώς λείες η μπορεί να είναι τραχιές, δίνοντας μια αμμώδη υφή. Μια τεχνοτροπία μπορεί να δώσει την αίσθηση της παλαιότητας, άλλη να χαρίζει περισσότερο λάμψη, άλλη να είναι πιο απαλή στο μάτι.

Οι πόρτες εσωτερικού χώρου σήμερα αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της διακόσμησης σπιτιού, όχι μόνο από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να διαλέξει κανείς, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά και χρώματα. Όσοι θέλετε να ανανεώσετε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας, αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο, ακολουθήστε κάποιες εύκολες και οικονομικές λύσεις που μπορεί ο καθένας μας να εφαρμόσει και να δει το σπίτι του να αλλάζει.

Από την άλλη αν θέλετε να ανανεώσετε την όψη της κουζίνας σας, να “φρεσκάρετε” όλα ή και ορισμένα μόνο ντουλάπια που έχουν αρχίσει να φθείρονται ή έχετε βαρεθεί την όψη τους, υπάρχουν τρόποι με ομορφότερο αποτέλεσμα και λιγότερο “φασαριόζικοι” από όσο το να τα αλλάξετε συνολικά και φυσικά πολύ πιο οικονομικοί από μια τέτοια ανακαίνιση.