THEARTOFHOUSE

THEARTOFHOUSE

Σταθερό: +30 2108542754
Κινητό: +30 6975707309

ΗΛΕΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στην εταιρία THEARTOFHOUSE αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη του πελάτη, σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εργασιών & ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Οι διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μας & το εξειδικευμένο συνεργείο τους, προσφέρουν ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις κάθε κλίμακας  & υλοποιούν υπεύθυνα οποιοδήποτε έργο (μικρό η μεγάλο), θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες του πελάτη.

Τηρούμε πάντα τους κανόνες ασφάλειας και λειτουργίας καθώς παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο. Εγγυόμαστε για την ασφάλεια εγκατάστασης και των εργασιών μας.

Η ομάδα theartofhouse σας προσφέρει  έλεγχο βλάβης σε όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ανάμεσα στις ηλεκτρολογικές εργασίες είναι η εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, η εγκατάσταση γραμμής μετρητή, η εγκατάσταση κυκλώματος, η θεμελιακή γείωση και όλων των ειδών οι καλωδιώσεις, εγκατάσταση νέας γραμμής, αλλαγή πριζοδιακοπτών, αλλαγή καλωδιώσεων, αλλαγή ασφαλειών και ρελέ ασφαλείας στον ηλεκτρολογικό πίνακα

Είναι αυτονόητο ότι μια σύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, εκτός από τη λειτουργικότητα, τη μέγιστη ασφάλεια και την εργονομία που θα πρέπει να παρέχει, πρέπει επίσης να επιτυγχάνει οικονομία και επιπλέον να χαρακτηρίζεται από αισθητική.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 

Για την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα είναι στη διάθεσή σας οι τεχνικοί ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι από την αρχή θα κάνουν ό,τι χρειάζεται, ώστε να μην προκύψει κανένα μελλοντικό πρόβλημα με το ρεύμα.

Κλείστε άμεσα ραντεβού!

Σε κάθε ανακαίνιση κατοικίας είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών. Το διακοπτικό υλικο (διακόπτες/ πρίζες) αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εγκατάστασης γιατί καθορίζει τη λειτουργικότητα του φωτισμού του σπιτιού και συμμετέχει στη διακόσμηση του. Παράλληλα το σύστημα αυτοματισμού προσφέρει ελευθερία και ευκολία στην καθημερινότητα με ποικιλία σεναρίων που προσαρμόζονται ανάλογα με τις κατά καιρούς ανάγκες των χρηστών.

Για την εύρεση ηλεκτρολογικών βλαβών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους τεχνικούς μας οι οποίοι μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια την βλάβη. Αναλαμβάνουμε να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με:

ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ

 Αν δεν ζεσταίνεται το νερό αλλά το λαμπάκι ανάβει, αν έχει χαλάσει η ασφάλεια του θερμοσίφωνα ή ο θερμοστάτης ή φταίει κάτι στην αντίσταση του θερμοσίφωνα, το επισκευάζουμε.

ΚΑΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο ηλεκτρολογικός πίνακας χρειάζεται επισκευή, είτε έχει επηρεαστεί το ρολόι της ΔΕΗ. Η αντικατάσταση της ασφάλειας ενδείκνυται σε συγκεκριμένα διαστήματα.

ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΕΛΕ

Αν το ρελέ είναι συνέχεια πεσμένο, τότε το πιθανότερο είναι να έχουμε κάποια διαρροή σε ηλεκτρική γραμμή. Η συχνή υπερφόρτωση γραμμής ή ένα βραχυκύκλωμα συνήθως είναι οι αιτίες.

ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΠΡΙΖΑ

Αν μία πρίζα έχει καεί μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε όλη την εγκατάσταση. Η αντικατάστασή της πρέπει να γίνει άμεσα προτού χρεωθείτε παραπάνω ζημιά.

Ο Έλεγχος & Επισκευή Ηλεκτρολογικών Βλαβών τόσο σε οικιακό χώρο όσο και σε επαγγελματικό είναι μία από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας. Καλέστε μας!

Είμαστε δίπλα σας στην εγκατάσταση παροχής ρεύματος με όλες τις σημαντικές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Πλέον όλα γίνονται με τον σύγχρονο τρόπο, με όσο το δυνατόν λιγότερα καλώδια, τα οποία θα κρυφτούν πίσω από τον τοίχο και δεν θα είναι ορατά στον χώρο σας. Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα πραγματοποιήσουν την απαραίτητη μελέτη και θα σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση παροχής ρεύματος.

Η εμφάνιση προβλημάτων στον ηλεκτρολογικό πίνακα του χώρου σας, είναι μία σοβαρή κατάσταση, αφού από εκεί ελέγχεται το κύκλωμα ρεύματος στον χώρο σας. Οι συνηθισμένες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στον ηλεκτρολογικό πίνακα, είναι:

 • Πέφτει συνεχώς η ασφάλεια του πίνακα ή το ρελέ διαφυγής
 • Υπερθερμαίνονται τα φωτιστικά
 • Η πρίζα βγάζει σπινθήρες
 • Δεν ζεσταίνεται το νερό από τον θερμοσίφωνα
 • Μυρίζει κάτι καμένο ο ηλεκτρολογικός πίνακας
 • Δεν υπάρχει ρεύμα στον χώρο

Αν έχει προκύψει και σε εσάς ένα από τα παραπάνω προβλήματα ή κάτι παρόμοιο που σχετίζεται άμεσα με τον ηλεκτρολογικό πίνακα, τηλεφωνήστε στους ειδικούς ηλεκτρολόγους της εταιρείας και η επισκευή ηλεκτρολογικού πίνακα θα λάβει χώρα άμεσα.

Συστήματα Αυτοματισμού & Τηλεδιαχείρισης
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αυτοματισμών και διαχείρισης των εγκαταστάσεων θέρμανσης ψύξης, το οποίο μέσα από ένα υψηλής τεχνολογίας λογισμικό και μονάδων επεξεργασίας PLC:

Α. Αξιοποιεί: θερμοκρασίες χώρων, σχετική υγρασία,
θερμοκρασία περιβάλλοντος κ.α.
Β. Διαχειρίζεται: Αντλίες θερμότητας, chiller, γεωθερμικές αντλίες,
ΚΚΜ, μονάδες αφύγρανσης, fan coils κ.α.

Για να μπορέσετε να διαφυλάξετε την περιουσία σας από πυρκαγιά η THEARTOFHOUSE σας εφοδιάζει με το κατάλληλο Σύστημα Πυρανίχνευσης που εξασφαλίζει άμεση καταστολή της πυρκαγιάς, ενημέρωση των ιδιοκτητών και φυσικά Διασφάλιση της Περιουσίας σας.

Είναι πολύ σημαντικό πριν την εγκατάσταση να γίνει μελέτη του χώρου προκειμένου να επιλεγεί το κατάλληλο Σύστημα Πυρανίχνευσης. Η Εταιρία μας διεξάγει αυτήν την μελέτη ώστε να γίνει η ορθότερη χρήση του χώρου και να σας παρουσιάσουν  όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει τόσο ο χώρος σας όσο και η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία.

 • Αξιόπιστοι και αδειοδοτημένοι τεχνικοί που περνάνε από συνεχή αξιολόγηση για τις τεχνικές γνώσεις τους
 • Θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα επίπεδα κόστους ακόμα και εν καιρώ κρίσης διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα
 • Τηρούνται απαρέγκλιτα οι χρόνοι παράδοσης
 • Είμαστε στη διάθεσή σας τη στιγμή που θα χρειαστείτε, χωρίς καθυστερήσεις
 • Σας εξηγούμε το πρόβλημα αναλυτικά, ώστε να γνωρίζετε με ακρίβεια τις ενέργειες επίλυσης
 • Μετά από κάθε εργασία, πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους επανελέγχους
 • Αξιόπιστο σέρβις (service)

Εάν δεν βρήκατε της απαντήσεις που ψάχνατε για της εργασίες σας , μην διστάσετε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από το menu ή να μας καλέσετε. Ήμαστε  δίπλα σας για ότι χρειαστείτε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ